Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
Over Sfeer Evenementen
Evenementenorganisatie Sfeer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten en het organiseren van publieksevenementen.

Conceptontwikkeling

Sfeer ontwikkelt en bouwt concepten voor evenementen. Deze evenementen organiseren we zelf. Op de pagina evenementen staan de concepten die Sfeer voert.

De ideeën achter onze concepten worden zowel promotioneel als productioneel tot uitdrukking gebracht. Promotioneel betekent dit de inzet van online en offline promotiemiddelen (website, social networks, posters, persberichten) waarmee de beoogde doelgroep een bepaald beeld krijgt bij het betreffende concept. Productioneel wordt dit beeld vertaald in beleving. Tijdens het evenement ervaren bezoekers de ideeën achter het concept. Muziek, entertainment, lichtshow en aankleding moeten passen bij het concept.

Evenementen

De concepten die Sfeer heeft ontwikkeld worden vertaald in publieksevenementen. Dit betreft zowel indoor als outdoor evenementen. Sfeer is verantwoordelijk voor de totale organisatie van een evenement. Een evenement is op te delen in 4 P’s.
4 P's
Sfeer kalender

Cowboys & Indianen

12+13 februari 2016 - Naaldwijk

Geen tickets

Cowboys & Indianen

19+20 februari 2016 - Naaldwijk

Geen tickets
Vacatures
Momenteel hebben wij:
Geen stages
Contact
Bezoekadres
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
E-mail
info@sfeerevenementen.nl