Werken bij Sfeer Evenementen

Evenementenorganisatie Sfeer heeft besloten om vanaf 1 augustus 2010 het feestconcept Feestpaleis ook aan te bieden voor bedrijfsfeesten. Feestpaleis is een avondvullende totaalbeleving voor jong en oud. Heeft uw bedrijf iets te vieren? Vier het dan goed met de ultieme feestsensatie genaamd FEESTPALEIS!

Waarom Feestpaleis?

Feestpaleis brengt feest voor jong en oud!

Feestpaleis is niet gebonden aan muziekstijlen . Bijna iedere muziekstijl past bij Feestpaleis, zolang het maar voor FEEST staat. Hiermee biedt dit concept een zeer breed muziekpakket aan. Feestpaleis is ook niet gebonden aan doelgroepen. Uitsluitend de beste feestdj's van Nederland worden geboekt voor Feestpaleis met als doel om, ongeacht de doelgroep, feest te creëren. Deze 'crowdpleasers' weten feilloos in te spelen op wat wel/niet aanslaat bij uw medewerkers met de aller-lekkerste platen uit verschillende muziekstijlen. Feestpaleis gaat voor 100% feestgarantie voor iedereen. Uw jongste medewerkers zingen bij Feestpaleis uit volle borst mee op Andre Hazes en uw oudste medewerkers wagen een dansje op de nieuwste danceklappers van nu! Uw medewerkers staat centraal en maken er samen een mooi feest van!

Feestpaleis is populaiR!

Feestpaleis is uitgegroeid tot populair feestconcept onder verschillende doelgroepen in Nederland. Voorbeelden:
  • Al 4 jaar uitverkochte edities in regio Westland. Doelgroep: 18-23 jaar
  • Feestpaleis op jongerenevenement Ahoy. Doelgroep: 16-23 jaar
  • Feestpaleis op Strandopening Hoek van Holland. Doelgroep: 16-40 jaar
  • Feestpaleis op Lansingerland Festival in Berkel en Rodenrijs. Doelgroep: 18-60 jaar.
  • Feestpaleis op Ronde Tafel evenement Bergschenhoek. Doelgroep: 18-50 jaar.
  • Feestpaleis op Musica Republica Outdoor Rotterdam. Doelgroep: 18-30 jaar.
  • Feestpaleis op Starbeach, Chersonissos. Doelgroep: 16-30 jaar.

Feestpaleis is een totaalbeleving tegen een betaalbare prijs

In eerste instantie gaat uw voorkeur wellicht uit naar een bekende Nederlandse zanger of populaire dj met een top 40 hit aangezien uw medewerkers deze artiesten kennen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar vaak niet avondvullend en prijzig. Totaalbeleving Feestpaleis is wel avondvullend en kan aangeboden worden tegen een aantrekkelijke prijs. Deze prijs is afhankelijk van gekozen locatie, invulling programma en aantal gasten.

Wat is Feestpaleis?

Feestpaleis is het ideale concept voor de grote bedrijfsfeesten (vanaf 500 bezoekers) aangezien het een zeer allround feestconcept is wat dus leuk is voor iedereen. Dit totaalconcept bestaat uit het volgende:

Voorpret

Feestpaleis is sterk in het creëren van beleving vooraf. Dit betekent een combinatie van artwork voor uw evenement en enthousiasmerende teksten die het personeelsfeest aankondigen.

Locatie

Feestpaleis wordt neergezet op grote evenementenlocaties waar een totaalbeleving gecreëerd kan worden met podium, aankleding, licht & geluidshow, etc. In overleg met u wordt een geschikte locatie gekozen.

Licht & geluidshow

Feestpaleis staat voor de ultieme feestsensatie! De licht & geluidproductie is daarom altijd van topkwaliteit met veel bewegend licht en een hoogwaardig geluidssysteem. Vanaf het podium wordt verder feest gecreëerd door 2 grote CO2/confetti kanonnen.

Allerbeste allround feestdj van Nederland

De organisatie achter Feestpaleis heeft door de jaren heen een selectie gemaakt van de allerbeste crowdpleasers van Nederland. Zij weten iedere zaal, tent, cafe of club volledig op z'n kop te zetten.

Feestprinsessen

De Feestprinsessen geven een extra feestboost aan Feestpaleis. Deze professionele danseressen hebben verschillende dansacts in petto en zijn daarnaast een lust voor het oog . Verder geven zij feestverhogende goodies weg zoals glow in the dark attributen, shirts of kroontjes.

Troonzaal aankleding

Het evenement Feestpaleis wordt aangekleed als troonzaal. Hierbij wordt uitgegaan van een basis-aankleding wat uitgebreid kan worden met diverse opties.


Napret

Tijdens de avond worden er foto's en filmpjes gemaakt die na afloop online gezet zullen worden

REFERENTIES

Feestpaleis werd ingeschakeld voor de jaarlijkse feestavond van de Ronde Tafel in Lansingerland. Met de dresscode ‘Hollands’ werd dit een oergezellige feestavond met 100 % feestgarantie! Zie hieronder de foto’s.
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis
Feestpaleis

Sfeer kalender

Cowboys & Indianen

12+13 februari 2016 - Naaldwijk

Geen tickets

Cowboys & Indianen

19+20 februari 2016 - Naaldwijk

Geen tickets
Vacatures
Momenteel hebben wij:
Geen stages
Contact
Sfeer Evenementen
Jupiter 67
2685 LV Poeldijk
Nederland